A Irodaker Kezdőoldal

A munka lehet kényelmetlen

DE A SZÉK NEM

A munka lehet kényelmetlen

DE A SZÉK NEM

MEGNÉZEM
A Irodaker Kezdőoldal

Törölhető
MÁGNESTÁBLÁK
egész évben akciós áron

Törölhető
MÁGNESTÁBLÁK
egész évben akciós áron

MEGNÉZEM
A Irodaker Kezdőoldal

Hogy ne okozzon fejtörést:
IRATMEGSEMMISÍTŐK
széles választékban

Hogy ne okozzon fejtörést:
IRATMEGSEMMISÍTŐK
széles választékban

MEGNÉZEM

Irodaszer webáruház - BécsiIrodaker

A Bécsi Irodaker webáruházában mindent megtalál,
amire a hatékony munkához szükség van.
Kiváló minőségű irodaszerek

A modern munkamódszerek korszerű irodai megoldásokat igényelnek.
Webshopunk széles irodaszer kínálattal, stílusos irodabútor-választékkal több, mint 20 éve megbízható partnere közel 300 budapesti és számos vidéki cégnek, kis- és nagyvállalkozásnak.
Amennyiben fontos Önnek a minőség, a kedvező ár, valamint a gyors kiszállítás, várjuk megrendeléseit.
Budapesti üzlethelyiségünkben személyes átvételre is lehetőséget biztosítunk.

Irodaszer

Akciós termékeink

Miért a Bécsi Irodakert választják megrendelőink?

Legyen szó akár kis-közép vagy nagyvállalatról, elengedhetetlen, hogy olyan irodaszerekkel, eszközökkel legyen az irodánk felszerelve, melyek tényleg a legjobb minőséget képviselik. Ha a golyóstoll hamar kifogy, akkor az irodai munkavégzés lelassul. Ha egy iratmegsemmisítő nem működik rendesen, az akár üzleti titkok kiszivárgásához vagy adatvédelmi bírsághoz is vezethet.
Cégünk 22 év tapasztalattal a háta mögött alakította ki termékpalettáját, eddig több mint 9000 ügyfélnek segítettünk abban, hogy a legmegfelelőbb irodai eszközökkel, irodatechnikai berendezésekkel és a cégek mindennapi munkájához elengedhetetlen kellékekkel szereljék fel vállalkozásukat,  speciálisan megrendelőink és a hazai irodaházak igényeihez mérten. Kiemelkedő hangsúlyt fektetünk a garanciára, és a gyors, pontos szállításra. Miért töltene el hosszú órákat azzal, hogy kereskedéseket látogasson meg?
Igazi különlegességünk, hogy nem csupán a "hagyományos" igényeknek próbálunk megfelelni, különleges, speciális elvárásoknak is igyekszünk eleget tenni. Ez különböztet meg minket egy hagyományos írószer bolttól.

Partnerünk

Iroda bútorok a stílus jegyében!

Talán az összes irodai felszerelés közül az irodabútorok minősége, kényelme, esztétikája az, amely a leginkább befolyásolja a dolgozók munkakedvét. Hiszen, egy kényelmes székben mindenki szeret dolgozni, és egy tölgyfa asztal igazán hangulatossá teszi a környezetet. Szeretne olyan irodai környezetet kialakítani, ahol nem csak a feladatok sikeres elvégzése a cél, hanem az is, hogy a munkavállalók kényelmes, modern, esztétikus környezetben dolgozzanak? Ehhez minden lehetőséget biztosítunk
Számtalan méretben, stílusban, különböző anyagokból készült irodabútorokat talál kínálatunkban, köztük székeket, székalátéteket, asztalokat, állványokat, szekrényeket.

Partnerünk
Partnerünk

Mindent egy helyen? Igen!

Cégünk kiemelkedő hangsúlyt fektet arra, hogy minden lehetséges kérdésre, felmerülő igényre tudjon választ adni. Az évek során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy vásárlóink visszajelzései alapján alakítsuk ki termékpalettánkat. Ez mára több mint 25 ezer terméket jelent

Ebből kifolyólag, akár egyetlen helyről is megrendelheti a szükséges árut. Nem kell 2-3 üzletbe ellátogatnia, ami az irodaszer vásárlás szokásos velejárója. Akár másnapra szállítunk!

Miért a Bécsi Irodaker a legjobb választás?

Több, mint 25.000 termék, nagy részük raktárról szállítva
Akár másnapi kézbesítés
Ingyenes házhozszállítási lehetőség
100%-os garancia mindenre!
Azonnali csere, ha (ritka) esetben hibás terméket küldünk
30 napos banki utalással is vásárolhatnak partnereink
Extra kedvezmények kiemelt partnereink számára

Legutóbbi bejegyzéseink

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top